Фотоелементи COMUNELLO DTB (DART BATTERY) бездротові

Фотоелементи COMUNELLO DTB (DART BATTERY) бездротові

В наявності
Код товару: DTB/499501900
1 974 грн.
Основні характеристики
Всі характеристики
Бренд: COMUNELLO (Італія)
Виробництво: Італія
Габарити, мм: 95x45x44
Дальність дії, м: 16
Електроживлення, В: 12/24

Фотоелементи COMUNELLO DTB (DART BATTERY) бездротові 499501900

Ця модель фотоелементів COMUNELLO DTB (DART BATTERY) бездротові 499501900 є кодованими настінними фотоелементами, які працюють від передавача з лужною батарейкою (1,5 Вольт). Батарейка працює до 18 міс. при стандартній потужності і близько 12 міс. при max потужності.

 Фотоелементи можуть виконувати свою роботу на дальності до 16 м.

Замовити фотоелементи COMUNELLO DTB дуже просто в декілька кліків в нашій онлайн-крамниці vorotamarket.com.ua або зателефонувавши до наших менеджерів, які з радістю допоможуть зробити Вам замовлення.

Завдяки батарейкам у фотоелементах, нівелюється проблема прокладання електрокабелів для з'єднання передавача. Мінімізація виникнення можливості перепон між пристроями відбувається завдяки кодуванню сигналу, який передається (задається він в момент монтажу).

Однією з особливостей цих фотоелементів є те, що вони поворотні. Завдячуючи цьому, можна встановлювати їх один від одного по діагоналі.

Країна-виробник - Італія.

Замовити фотоелементи COMUNELLO DTB (DART BATTERY) бездротові 499501900 дуже просто в декілька кліків в нашій онлайн-крамниці vorotamarket.com.ua або зателефонувавши до наших менеджерів, які з радістю допоможуть зробити Вам замовлення.

Варіанти доставки замовлень по Україні є різні: поштовими операторами, зокрема, САТ, Делівері, Новою поштою; кур’єром до дверей; самовивіз з нашого магазину - безкоштовний. Є послуга монтажу обладнання на Вашому об’єкті.

 

Характеристики
Характеристики
Бренд COMUNELLO (Італія)
Виробництво Італія
Габарити, мм 95x45x44
Дальність дії, м 16
Електроживлення, В 12/24
Клас захисту, IP 44
Матеріал АБС - полікарбонат
Призначення Для воріт і шлагбаумів
Робоча температура,˚С від-20˚до+50˚
Споживаний струм, А 0.25
Тип Бездротові
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.